Справа, що близька до наших сердець: компанія GEZE передає 100 000 євро на програму екстреної допомоги ЮНІСЕФ

Компанія GEZE має давню традицію брати на себе довготривалі соціальні зобов’язання як компанія — особливо на Різдво. Цього року сімейне підприємство, що базується в Леонберзі поблизу Штутгарта, передає 100 000 євро на програму екстреної допомоги ЮНІСЕФ. Тобто, гроші будуть направлені для допомоги дітям у всьому світі.

Діти в центрі уваги цьогорічних пожертв

131123_Weihnachten_Malwettbewerb_Elisabeth Bejzel.jpg

Компанія GEZE має давню традицію соціальної відповідальності на Різдво під девізом «Пожертви замість подарунків». © GEZE GmbH

«Ми живемо в неспокійні часи, зважаючи на безліч проблемних точок у всьому світі. Багато людей щодня страждають від наслідків війни, стихійних лих або голоду. Важко вирішити, як найкраще допомогти», — каже Сандра Альбер (Sandra Alber), директорка з юридичних і фінансових питань компанії GEZE. Особливо на Різдво, в час роздумів, сімейної та міжособистісної згуртованості, компанія GEZE хотіла б звернути увагу на найменших: «Діти в усьому світі повинні мати змогу зростати в мирі та свободі, а також жити гідним життям без страху. Допомагати тим, хто, на жаль, не може цього зробити, — справа, що близька до наших сердець», — говорить Альбер.

Діти в усьому світі повинні мати змогу зростати в мирі та свободі, а також жити гідним життям без страху. Допомагати тим, хто, на жаль, не може цього зробити, — справа, що близька до наших сердець.

Сандра Альбер (Sandra Alber), директорка з юридичних і фінансових питань компанії GEZE

Швидка та комплексна гуманітарна допомога

UNICEF 2023

На Різдво компанія GEZE передає 100 000 євро ЮНІСЕФ для екстреної допомоги нужденним дітям. © UNICEF/UNI418632/Bidel

Оскільки в усьому світі мільйони дітей потребують допомоги, компанія GEZE вирішила цього року зробити різдвяну пожертву, не пов’язану з конкретним проєктом, під девізом «Пожертви замість подарунків». Натомість компанія відмовляється від різдвяних подарунків для клієнтів. «Щоб гарантувати, що наші пожертви потраплять саме туди, де вони найбільше потрібні, простим і зрозумілим способом, гроші спрямовуються на програму екстреної допомоги ЮНІСЕФ. Вона надає швидку та комплексну гуманітарну допомогу в зонах гострих криз і катастроф у всьому світі», — каже Сандра Альбер. «У такий спосіб благодійна організація може сама розпоряджатися грошима та використовувати їх для допомоги тим, хто її найбільше потребує».

UNICEF 2023

Екстрена допомога від ЮНІСЕФ — це швидка та комплексна гуманітарна допомога в зонах гострих криз і стихійних лих у всьому світі. © UNICEF/UNI437348/Hazori

ЮНІСЕФ насправді може багато чого досягти з цими грошима. Наприклад, за 100 000 євро благодійна організація може надати понад 1 800 гігієнічних наборів із таблетками для очищення води та предметами гігієни для захисту від хвороб, забезпечити понад 2 000 дітей, які страждають від тяжкого недоїдання, високоефективною арахісовою пастою протягом шести тижнів або закупити навчальні матеріали й іграшки, щоб надати 8 000 дітей доступ до навчання й ігор.

Щоб гарантувати, що наші пожертви потраплять саме туди, де вони найбільше потрібні, простим і зрозумілим способом, гроші спрямовуються на програму екстреної допомоги ЮНІСЕФ. Вона надає швидку та комплексну гуманітарну допомогу в зонах гострих криз і стихійних лих у всьому світі.

Сандра Альбер (Sandra Alber), директорка з юридичних і фінансових питань компанії GEZE