Планування будівництва BIM: GEZE розширює своє портфоліо інструментом waya від BIMsystems

BIM (інформаційне моделювання об’єктів) — це одна з найбільш інноваційних сфер цифровізації в будівельному секторі. GEZE, спеціаліст із сучасної техніки для дверей, вікон та безпеки, пропонує користувачам не просто звичайний вміст BIM, а й спеціальні консультації та послуги. Міжнародна компанія має доступ до різних інструментів та платформ для підтримки процесів планування. Виробник із м. Леонберг розширює свою пропозицію інструментом waya від BIMsystems. 

Цифровізація будівельної галузі

GEZE розширює своє портфоліо BIM інструментом waya від BIMsystems та пропонує користувачам індивідуальні консультації та послуги.

GEZE розширює своє портфоліо BIM інструментом waya від BIMsystems та пропонує користувачам індивідуальні консультації та послуги. © Lorenz Frey / GEZE GmbH

BIM дає змогу оцифровувати будівельні проєкти з самого початку: важлива інформація щодо планування, проєктування та інфраструктури може бути представлена в так званому віртуальному макеті. Одним із критеріїв практичної реалізації є джерело інформації у вигляді сумісних з BIM даних. GEZE є першопрохідцем у галузі технологій дверей, вікон та безпеки. Для подальшого спрощення та прискорення цифрових процесів для проєктувальників та архітекторів, GEZE тепер пропонує обертові двері, двері, які відкриваються в обидві сторони та системи розсувних дверей у формі вмісту BIM в рамках інструменту waya від BIMsystems.

Доступ до елементів BIM можна здійснювати в Інтернеті або через плагін, який можна використовувати з Revit або ArchiCAD. До, під час або після консультації через платформу waya, об’єкт BIM конфігурується й одразу ж стає доступним для використання в програмному забезпеченні CAD. Як результат: Створення мереж без втрат в рамках планування BIM, , цифровізація даних проєкту та продукції, а також орієнтована на адресата інформація протягом усього процесу планування в одній системі CAD. 

Налаштовувані дверні об’єкти BIM від GEZE

GEZE пропонує планувальникам та архітекторам налаштовувані дверні об’єкти BIM із усіма необхідними компонентами, а також ще не визначені атрибути. Область планування дверей є особливо складною: під час планування та реалізації потрібно приблизно 150 одиниць інформації для правильного планування дверей. Труднощі в процесі планування часто полягають в тому, щоб не заповнювати проєкти занадто великою кількістю інформації на ранній стадії, оскільки це може спричинити проблеми на подальшому етапі планування або при внесенні змін. Настроювані об’єкти GEZE BIM дають змогу архітектору або проєктувальнику послідовно визначати всі властивості дверей.

ДІЗНАЙТЕСЯ БІЛЬШЕ ПРО ПЛАНУВАННЯ ДВЕРЕЙ З ОБ’ЄКТАМИ BIM ВІД GEZE

перейти до дверних об’єктів BIM

Планування: Послуги та індивідуальні консультації від GEZE

GEZE підтримує клієнтів та партнерів протягом усього життєвого циклу будівлі, від пошуку творчих ідей, планування та втілення, і до експлуатації та ліквідації або реконструкції. Спеціаліст із планування дверей пропонує вузькоспеціалізовану підтримку у розробці планів обробки BIM та у формулюванні вимог та технічних умов для дверей з метою забезпечення належного професійного планування. Індивідуальні консультації та послуги на ранній стадії дають змогу заощадити кошти всім учасникам проєкту.