Компанію GEZE вдесяте визнано однією зі 100 найбільш інноваційних компаній малого та середнього бізнесу в Німеччині

Компанія GEZE є та залишається одним із 100 найбільших інноваторів серед німецьких компаній малого та середнього бізнесу. Як фахівець з інноваційної техніки для дверей і вікон, а також техніки для безпеки, компанія вже вдесяте отримала омріяну нагороду, яку вручає Інститут підприємництва й інновацій Віденського університету економіки та бізнесу в рамках нагород «ТОП 100».

Нагорода — це визнання та водночас стимул

Співробітники компанії GEZE з гордістю презентують нагороду «Топ 100»

Співробітники компанії GEZE пишаються своєю десятою нагородою як одна зі 100 найбільш інноваційних компаній малого та середнього бізнесу.

«Ми пишаємося тим, що у 2023 році, коли нам виповнюється 160 років, компанія знову стала одним зі 100 найкращих інноваторів серед компаній малого та середнього бізнесу», — говорить Марк Альбер (Marc Alber), директор із розробки продукції й операцій компанії GEZE. «Ця відзнака є однією з найвідоміших і найважливіших нагород для компаній малого та середнього бізнесу в Німеччині та є доказом наших значних інноваційних спроможностей. Це чудове визнання для наших співробітників, які протягом 160 років працювали над нашим спільним баченням створення будівель майбутнього, придатних для життя». Водночас ця нагорода — мотивація для компанії GEZE.

Ми ставимо перед собою амбітні цілі, особливо щодо якості, довговічності й екологічності нашої продукції. Ми також сприймаємо титул «Топ 100 інноваторів» як виклик, якому ми маємо постійно відповідати, щоб виправдати високі очікування наших клієнтів або, що ще краще, перевершити їх.

Марк Альбер (Marc Alber), директор із розробки продукції й операцій компанії GEZE.

Чудовий інноваційний клімат переконав журі

Компанія GEZE переконала журі конкурсу в 2023 році інноваційними технологіями та рішеннями для надійного протипожежного захисту та найсучаснішої автоматизації будівель. Компанія, що представляє малий та середній бізнес з Леонберга поблизу Штутгарта, також отримала високі оцінки за чудовий інноваційний клімат. «У ТОП 100 питання полягає в тому, яку роль відіграє мета інновацій в компанії», — пояснює професор, доктор Ніколаус Франке (Nikolaus Franke), науковий директор конкурсу. «Чи домінують у компанії рутина та звички, чи компанія здатна поставити під сумнів існуючі практики, творчо переосмислити ідеї й успішно заявити про себе на ринку? Ми аналізуємо ці можливості на основі понад 100 критеріїв оцінки».

Показник інноваційної спроможності протягом 30 років

Нагорода «Топ 100»

Нагороду «Топ 100» присуджує Інститут підприємництва й інновацій Віденського університету економіки та бізнесу.

Протягом 30 років compamedia присуджує знак «ТОП 100» підприємствам малого та середнього бізнесу за винятковий інноваційний потенціал і непересічний успіх у втіленні інновацій. Професор доктор Ніколаус Франке (Nikolaus Franke) був призначений науковим директором у 2002 році. Він є засновником і головою Інституту підприємництва й інновацій Віденського університету економіки та бізнесу. Маючи 26 наукових премій і понад 200 публікацій, Ніколаус Франке є провідним міжнародним дослідником у галузі інновацій. Науковий журналіст Ранга Йогешвар (Ranga Yogeshwar) є куратором «ТОП 100». Серед партнерів проєкту — Товариство сприяння прикладним дослідженням ім. Фраунгофера й Німецька асоціація малого та середнього бізнесу BVMW. В ювілейний рік інтерес до конкурсу був особливо високим: 550 компаній малого та середнього бізнесу подали заявки. 23 червня Ранга Йогешвар (Ranga Yogeshwar) особисто привітає компанію GEZE з успіхом під час церемонії нагородження в Аугсбурзі.