Компанія GEZE розширює соціальні зобов’язання з нагоди свого 160-річчя

З нагоди свого 160-річчя компанія GEZE розширює свої соціальні зобов’язання у співпраці з дитячою благодійною організацією Plan International. Сімейне підприємство з Леонберга бере участь загалом у 160 патронажних проєктах для надання допомоги дітям із 44 країн Африки, Азії та Латинської Америки. До того ж фахівець у галузі дверних і віконних систем, а також систем безпеки щомісяця надає підтримку Фонду допомоги дівчаткам, щоб сприяти рівним можливостям для дівчаток і хлопчиків.

Майже 60 патронажних проєктів успішно завершено.

Діти в школі в Руанді

З нагоди свого 160-річчя компанія GEZE розширює свої соціальні зобов’язання у співпраці з дитячою благодійною організацією Plan International. © Plan International

Співпраця між компанією GEZE й організацією Plan International була започаткована в рамках святкування 150-річного ювілею у 2013 році. З того часу 18 зі 150 патронажних проєктів досягли визначених цілей у відповідній проєктній галузі. 40 інших патронажних проєктів закінчилися у зв’язку з досягненням дітьми 18-річного віку. Тому компанія GEZE долучилась до нових патронажних проєктів, щоб допомогти більшій кількості дітей. Це означає, що зараз компанія бере участь у 160 патронажних проєктах для надання допомоги дітям: 160 років компанії GEZE — це 160 патронажних проєктів із Plan International.

Двоє хлопчиків у регіоні Котопаксі в горах Еквадору

Компанія GEZE бере участь загалом у 160 патронажних проєктах для надання допомоги дітям із 44 країн Африки, Азії та Латинської Америки. © Plan International

Компанія GEZE надає особливого значення залученню своїх співробітників до соціальних проєктів. Тому численні співробітники листуються з опікуваними дітьми, обговорюючи різні ідеї.

Як сімейне підприємство, ми цінуємо та підтримуємо видатну роботу організації Plan International упродовж багатьох років. З нагоди ювілею нашої компанії ми вирішили розширити нашу соціальну взаємодію з організацією. Ми раді, що так можемо зробити свій внесок у покращення умов життя дітей, їхніх родин і громад.

Андреа-Александра Альбер (Andrea-Alexandra Alber), директорка з корпоративної стратегії та маркетингу компанії GEZE

Сталий розвиток у всьому світі

Діти в школі в Камбоджі

Співпраця між компанією GEZE й організацією Plan International була започаткована в рамках святкування 150-річного ювілею у 2013 році. © Plan International

Реалізуючи проєкти, спрямовані на покращення освіти, охорони здоров’я та гігієни, а також харчування та доступу до чистої питної води, організація Plan International працює в близько 57 країнах Азії, Африки та Латинської Америки в рамках своїх патронажних програм. Організація орієнтує свої проєкти та програми на потреби дітей і їхніх родин у партнерських громадах. Фінансування здійснюється переважно за рахунок патронажних проєктів, а також індивідуальних пожертв, корпоративної співпраці та державних коштів. З 2003 року організація Plan International працює цілеспрямовано для забезпечення інтересів дівчаток, щоб сприяти їхньому розвитку та рівним можливостям для дівчаток і хлопчиків.