Компанія GEZE на виставці BAU 2023: екологічні, цифрові, розумні технології

З 17 по 22 квітня в Мюнхені відкриє свої двері BAU 2023, провідна виставка з архітектури, матеріалів і систем. Як фахівець із сучасної техніки для дверей і вікон, а також техніки для безпеки компанія GEZE демонструватиме на виставці інноваційні вироби, системні рішення та послуги, а також представить себе як досвідченого, компетентного партнера для архітекторів і проєктувальників, операторів будівель і виконувачів робіт. Виставкова експозиція площею 500 квадратних метрів у залі B1, стенд 538–539, присвячена темі «Будівлі, придатні для життя: екологічні, цифрові, розумні технології».

Після чотирирічної паузи ми дуже раді, що цей важливий для будівельної галузі захід може нарешті знову відбутися, щоб фахівці могли спілкуватися безпосередньо на місці. Для нас виставка BAU — це не лише можливість втілити наші інновації в життя. Це також чудова можливість налагодити особисті відносини з клієнтами та партнерами, обмінятися з ними ідеями щодо тенденцій та розвитку, а також безпосередньо дізнатися, що ними рухає та що вони очікують від нас.

Томіслав Ягар (Tomislav Jagar), директор зі стратегії продукції та продажів компанії GEZE

Інтелектуальні й екологічні рішення

Створення придатних для життя будівель є головним завданням компанії GEZE. Відповідно до цьогорічної виставки BAU та її ключових тем, компанія зосередила свою виставкову презентацію на розумних й екологічних рішеннях для будівництва майбутнього.

myGEZE Control: Мережеве рішення наступного покоління для розумних будівель

Брошура з оглядом продукту myGEZE Control

Нове мережеве рішення myGEZE Control призначене для інтеграції техніки для дверей і вікон, а також техніки для безпеки в систему керування інженерним обладнанням будівлі. © GEZE GmbH

«Одним із наших головних експонатів на виставці BAU буде myGEZE Control, наше мережеве рішення нового покоління», — розповідає Йорг Вілльманн (Jörg Willmann), керівник відділу управління продуктами та роботи з міжнародними ключовими клієнтами. Завдяки новій модульній платформі компанія GEZE робить ставку на інтеграцію техніки для дверей і вікон, а також техніки для безпеки в найрізноманітніші області системи керування інженерним обладнанням. З цією метою в системі використовується відкритий стандарт BACnet. Так завдяки автоматизованим процесам в будівлі та централізованій системі нагляду користуватися нерухомістю зручніше і безпечніше. Крім того, енерговитрати при експлуатації всієї будівлі можна ще більше оптимізувати. Архітектори, проєктувальники та системні інтегратори можуть використовувати стандартизовану систему проєктування BACnet абсолютно незалежно від постачальників послуг і використовуваної системи керування інженерним обладнанням. Рішення myGEZE Control можна інтегрувати в системи техніки управління будівлею, управління ризиками і CAFM будь-якого виробника. За допомогою ПЗ myGEZE Visu можна також створювати автономні рішення для візуалізації систем продукції GEZE.

Крім нового мережевого рішення, компанія GEZE продемонструє й інші нові продукти, що вирізняються високою якістю та сучасним дизайном:

  • Revo.PRIME: Автоматична карусельна дверна система з низькою висотою канопе та вузькими профілями поєднує в собі новаторську технологію для ще більшої екологічності.
  • F 1200+: Привод склопідйомника призначений, зокрема, для великих, важких вікон із нижньо-розпашною стулкою з вагою стулки до 200 кілограмів. За допомогою IQ box KNX потужний, але дуже тихий привод можна легко інтегрувати в концепції автоматизації керування.
  • TS 5000 SoftClose: Варіант бестселера GEZE TS 5000 використовується скрізь, де потрібно зачиняти двері максимально безпечно і з мінімальним рівнем шуму. Новий зачинювач дверей можна надзвичайно швидко та просто встановити.

Відповідальні, ресурсоощадні дії заради безпечного майбутнього

У GEZE питання ощадливого використання ресурсів міцно закріпилося в компанії й спрямовує всі наші думки та дії. «Наше екологічне управління базується на трьох стовпах: регіональна відповідальність, клімат і навколишнє середовище, а також екологічність протягом життєвого циклу продукції. Отже, наша продукція не тільки сприяє створенню екологічних, придатних для життя будівель, але й відповідальному використанню природних ресурсів, що також є важливою складовою. Тому наш стенд спроєктований у максимально екологічний спосіб: Ми використовуємо системні елементи багаторазового використання, а також сертифіковані матеріали, які можна повторно переробляти. Ми використовуємо орендоване обладнання, де це можливо», — розповідає Ангела Штайбер (Angela Staiber), керівник відділу маркетингу та управління даними.


Представники компанії GEZE знаходитимуться з 17 по 22 квітня в залі B1, стенд 538–539 на виставці в Мюнхені.