Компанія GEZE привітала свою багаторічну керуючу справами: Бріджит Вьостер-Альбер виповнилося 80 років

Протягом 52 років Бріджит Вьостер-Альбер була керуючою справами у компанії GEZE, фахівця з техніки для дверей і вікон, а також техніки для безпеки. Вона керувала долею сімейного підприємства в п’ятому поколінні та привела його до нинішніх масштабів завдяки своєму далекоглядному керівництву та невтомній відданості. З 2021 року Пані Вьостер-Альбер супроводжує GEZE як член наглядової ради. 23 березня Бріджит Вьостер-Альбер святкувала своє 80 -річчя.

Коли в 1968 році молода Бріджит Вьостер-Альбер перейняла сімейне підприємство від свого діда Рейнхольда Вьостера, вона була великим винятком серед керівників і членів правлінь компаній у Німеччині. Будучи матір’ю чотирьох дітей і активним підприємцем, вона залишалася такою довгий час. Бріджит Вьостер-Альбер говорить про своє життя керівниці сімейного підприємства в обох значеннях цих слів: «Я знала, що означає одноосібно керувати сімейним підприємством. Мені довелося знайти свій шлях і самоствердитися у світі, де домінують чоловіки. Кожен рік був захоплюючим сам по собі, і в кінці кожного року я думала, що цей рік був найцікавіший з усіх. Для мене як члена наглядової ради GEZE майже нічого не змінилося».

Я знала, що означає одноосібно керувати сімейним підприємством. Мені довелося знайти свій шлях і самоствердитися у світі, де домінують чоловіки. Кожен рік був захоплюючим сам по собі, і в кінці кожного року я думала, що цей рік був найцікавіший з усіх. Для мене як члена наглядової ради GEZE майже нічого не змінилося.

Бріджит Вьостер-Альбер (Brigitte Vöster-Alber), член наглядової ради GEZE GmbH
GFS Juni 2022

23 березня Бріджит Вьостер-Альбер святкувала своє 80 -річчя. © Sebastian Berger / GEZE GmbH

За понад 50 років відповідальності за сімейне підприємство пані Вьостер-Альбер перетворила GEZE на успішну національну та міжнародну компанію. Її чоловік, Герман Альбер, також працював з нею в керівництві як фахівець в технічній сфері. За цей час компанія пройшла шлях від виробника ручних дверних і віконних рішень до постачальника об'єднаних в мережу систем інженерного обладнання. 37 дочірніх компаній, понад 3000 співробітників по всьому світу та незліченна кількість нагород, таких як Орден «За заслуги перед землею Баден-Вюртемберг» і Федеральний хрест «За заслуги», а також включення до Зали слави Handelsblatt говорять самі за себе.

Бріджит Вьостер-Альбер пішла з керівної посади лише три роки тому й передала управління наступному поколінню. Як член наглядової ради вона продовжує допомагати компанії як радник зі стратегічних питань. «Я завжди намагаюся думати дуже далекоглядно. Досвід — це скарб, але він також може стати на заваді прийняттю деяких рішень. Я намагаюся не надто зосереджуватися на минулому», — каже Вьостер-Альбер, і її життєвий шлях є доказом цього.

Я завжди намагаюся думати дуже далекоглядно. Досвід — це скарб, але він також може стати на заваді прийняттю деяких рішень. Я намагаюся не надто зосереджуватися на минулому.

Бріджит Вьостер-Альбер (Brigitte Vöster-Alber), член наглядової ради GEZE GmbH