Кінно-спортивний захід світового класу: GEZE виступає спонсором German Masters 2018

Цими вихідними світова еліта кінного спорту зустрілася у Штутгарті. На 34-му турнірі German Masters Стів Гуердат виборов почесну нагороду «GEZE GmbH Prize». Змагання з конкуру, спонсором якого традиційно виступає GEZE, знову відбулося у суботу турніру.

«Попона переможця» для світової зірки

Кінь-переможець —Венар де Серізі

Змагання German Masters 2018, кінь-переможець Венар де Серізі зробив їх справді захоплюючими. © GEZE GmbH

Два великих таланти — Стів Гуердат у сідлі Венарда де Серізі — виграли складну 5-ту категорію змагання з конкуру з двома раундами. Швейцарський жокей є олімпійським чемпіоном, знаходиться у верхніх рядках рейтингу Кубка світу і наразі є номером 2 у міжнародному рейтингу. Він обійшов німця з такою самою швидкістю, Крістіана Кукука (Christian Kukuk) і його коня Лаказіно, на швидкому раунді у показовому подоланні перешкод. Бельгієць Джос Верлоой (Jos Verlooy) прийшов третім на Оукс Редвуд. Ми у GEZE шлемо наші сердечні вітання!

Усі три пари коней та жокеїв упоралися із забігом з конкуру без будь-яких помилок. Фаворитів відділяли лише кілька сотих секунди. Значення часу були неймовірно близькі одне до одного:

  • 1-ше місце: Стів Гуердат з 38,08 секунди
  • 2-ге місце: Крістіан Кукук (Christian Kukuk) з 38,94 секунди
  • 3-тє місце: Джос Верлоой (Jos Verlooy) з 39,35 секунди

43 пари коней та жокеїв розпочали змагання від GEZE і 12 з них потрапили до фінального переможного раунду. 

Миттєве рішення

Вітання парі світового класу

Кінь-переможець, Венар де Серізі, захищений та прикрашений після усіх його зусиль, з попоною переможця в кольорах GEZE. Сандра Альбер (Sandra Alber) вітає Стіва Гердата (Steve Guerdat) з отриманням «Призу від GEZE GmbH». © GEZE GmbH

Талант та зв’язок, які надихають

Як можна бачити, жокей потребує не лише талановитого коня у найкращій формі — необхідна ще й невелика часточка удачі. Глядачам подарували вражаюче змагання та можливість стати свідками особливих взаємовідносин між конями та жокеями безпосередньо перед очима. Це унікальне поєднання, завдяки якому виникає вражаюче видовище, побудоване на пристрасті, сміливості, рішучості, довірі та спілкуванні.

Потужні зв’язки з GEZE

Кінний спорт найвищого рівня. Фото: GEZE GmbH

Вражаюче: соті долі секунди розділяли фаворитів. © GEZE GmbH

Для нас зв’язок є також ключем до успіху. Ми поєднуємо усі організації, яких залучено до розробки будівлі або проекту, в одну ефективну мережу упродовж життєвого циклу будівлі, і це ще не все. Наша професійна компетенція, потенціал щодо нових розробок, відповідні уміння й знання у великому різноманітті галузей, які використовують двері та вікна, ведуть до визначних результатів для наших клієнтів.

Очевидна відданість кінному спорту

На стендах, по телебаченню або на інформаційних ресурсах онлайн, — хто не знав про це раніше — міг побачити нашу відданість та ставлення до кінного спорту у дизайні арени Schleyer Hall. Глядачі також мали можливість на власні очі побачити абсолютно новий вид зручності дверей з новим, нагородженим багатьма відзнаками демпфером дверей GEZE ActiveStop.    

Дізнатися більше про GEZE ActiveStop