8-ма нагорода кращого інноватора для GEZE

GEZE знову було нагороджено почесною відзнакою TOП-100, яка забезпечує їй місце в переліку найбільш успішних інноваторів Німеччини серед підприємств малого та середнього бізнесу. Керуючий директор GEZE з розробок, Геральд Хаас, прийняв нагороду від ментора TOП-100 та наукового журналіста Ранги Йогешвар на Гала-вечорі з нагоди святкування 5-го Саміту підприємств малого та середнього бізнесу Німеччини, який відбувся у Форумі в Шлосспарк у Людвігсбурзі. У своїй вітальній промові Вінфрід Кретшман (Winfried Kretschmann), міністр-президент федеральної землі Баден-Вюртемберг, підкреслив значущість інноваційної конкуренції.

Відзнака TOП-100

Захід нагороджує найінноваційніші компанії Німеччини: ментор рейтингу ТОП-100 Ранга Йогешвар (Ranga Yogeshwar) нагороджує керуючого директора з розробок Геральда Хааса (Gerald Haas) сертифікатом ТОП-100 у рейтингу запроваджувачів інновацій. Фотографії церемонії нагородження: KD Busch/compamedia

Захід нагороджує найінноваційніші компанії Німеччини: ментор рейтингу ТОП-100 Ранга Йогешвар (Ranga Yogeshwar) нагороджує керуючого директора з розробок Геральда Хааса (Gerald Haas) сертифікатом ТОП-100 у рейтингу запроваджувачів інновацій.

Ключовими факторами конкуренції під час порівняння різних компаній були «Інноваційний клімат», «Інноваційні процеси та організація», «Інноваційно-сприятливий керівний склад» та «Інноваційний маркетинг». GEZE впродовж тривалого часу була частиною світової еліти розробників та виробників інноваційних систем для техніки для дверей, вікон та безпеки, і це восьме нагородження компанії відзнакою TOП-100, п’ятою лише за останні десять років.

Частиною місії GEZE є безперервний подальший розвиток традиційних сегментів продуктів, розширення їхніх переваг та дослідження нових перспектив для визначних рішень.

Нагорода, яку ми отримали сьогодні, є подальшим підтвердженням, що інновація, водночас у діджиталізації та традиційному сегменті продуктів, є можливою і бажаною.

Геральд Хаас, керуючий директор з розробок

GEZE Cockpit: інновації у створенні мережі будівлі

© GEZE GmbH

Щойно розроблена система автоматизації будівлі GEZE Cockpit позначає успішний вихід компанії GEZE на ринок «Створення мережі будівлі — розумні будівлі», той, який сформує її майбутнє. «Обширні інвестиції у нові структури розробок, так само як у вузькоспеціалізованих інженерів-проектувальників, надали нам змогу створити рішення з побудови мереж для вікон та дверей, які є унікальними на світовому ринку і які роблять будівлі більш розумними, ефективними, безпечними, та зрештою більш радісними місцями для перебування. Це відкриває нашим клієнтам безпрецедентні можливості автоматизації їхніх будівель», — говорить керуючий директор з розробки Геральд Хаас. GEZE Cockpit є першою розумною системою для дверей, вікон та безпеки, і вона заповнює прогалину в автоматизації будівлі. Автоматичні двері та вікна вперше можуть вбудовуватися у систему будівлі, тому в автоматизації будівлі може бути досягнуто абсолютно нових можливостей побудови мереж для різноманітних сценаріїв застосування.

Перейти до GEZE Cockpit тут

Сила інновацій: новий дослідний центр

Дослідний центр для секторів дослідження та розробки. Фото: Юрген Полак (Jürgen Pollak) для GEZE GmbH

Дослідний центр для секторів дослідження та розробки. © Jürgen Pollak / GEZE GmbH

Завдяки запровадженню цифрових технологій, компанія GEZE зробила великий крок, який сягає від розробки продукту до виходу на ринок. Основною відправною точкою стало створення правильної цифрової інфраструктури для розробки та управління продуктами з розумним програмним забезпеченням. Незалежне сімейне підприємство інвестувало 13 мільйонів євро в новий, надсучасний дослідний центр та суттєво збільшило свої науково-дослідні можливості впродовж останніх двох років. Випробування та затвердження продуктів було завершено за допомогою ультрасучасного обладнання. Модулярні стенди для тестування обладнано новітньою робототехнікою. Технічні концепції та продукти найвищої якості тепер можна реалізовувати ще швидше та ефективніше.

Динамічний та інтерактивний підхід

Процеси, які ведуть до інновацій, визначили архітектуру та дизайн нової будівлі. Інженери та тестувальники знаходять оптимальні робочі умови на кожній стадії розробки. Гнучкі робочі ділянки та зони робочих місць обладнано вишуканою звукоізоляцією. Концепції освітлення та мікроклімату у приміщенні сприяють обміну між галузями та стимулюють побудову мереж між різноманітними сферами компетенцій, так як і динамічний спосіб співпраці на ділянках проекту. Внутрішня творча зона надає простір для експериментування з новими ідеями та їхньої перевірки, а також для нестандартних підходів до вирішення проблем.

Лабораторія для «розумних» можливостей — користувачі діляться знаннями у процесі розробок

Будівля нового дослідного центру сама по собі є розумною. Усі групи продуктів об’єднано у «розумну» мережу, а розробка йде так, що нові рішення з побудови мереж можуть використовуватися та перевірятися безперервно. Отримані висновки застосовуються для подальшої розробки розумного функціонування продуктів GEZE, розширення розгортання їхніх переваг для споживачів за допомогою нової системи автоматизації будівлі GEZE Cockpit. Як частина інтерактивного підходу до розробки, перших клієнтів також було залучено до проекту GEZE Cockpit. Результатом стали переваги оптимальних, орієнтованих на користувача властивостей продукту, а час до виведення на ринок — період з розробки до запуску нової системи на ринку — було значно скорочено.

«Digital First» у комунікації

Відповідно до свого нового цифрового напряму, GEZE також досліджувала нові перспективи комерційного запуску GEZE Cockpit. Кампанія Digital First, яку нещодавно було відзначено нагородою German Brand Award, використала повний діапазон можливостей цифрової комунікації.

«Розумний талант» — зростання кількості працівників у всьому світі

З 300 працівників, призначених у всьому світі в результаті органічного зростання GEZE Group упродовж останніх двох років, значна частина працює у галузях технологій та розробок. Інновації беруть початок не лише у Німеччині як первинному місці знаходження бази розробок та виробництва, але також у філіалах GEZE у Китаї, Іспанії та Великобританії. Міжнародна виробнича мережа послідовно застосовує найсуворіші та найбільш екологічно орієнтовані стандарти для забезпечення рівня якості «Зроблено у Німеччині» в усьому світі.

TOП-100: змагання

З 1993 р. компанія compamedia нагороджує відзнакою TOП-100 підприємства малого та середнього бізнесу за винятковий інноваційний потенціал та високі досягнення у впровадженні інновацій. Проф. Ніколауса Франке (Nikolaus Franke) було призначено директором з наукових досліджень у 2002 р. Франке є засновником та очільником Інституту підприємництва та інновацій при Університеті економіки та бізнесу у Відні. Ментором нагороди TOП-100 є науковий журналіст Ранга Йогешвар (Ranga Yogeshwar). До партнерів проекту входять Спілка Фраунгофера зі сприяння прикладним дослідженням та BVMW, Асоціація підприємств малого та середнього бізнесу Німеччини. Як медіапартнери, порівняння компаній підтримують журнали Manager Magazin, Impulse та W&V. www.top100.de