Ковзаюча тяга E-ISM TS 5000 * З координацією послідовності закривання, двосторонньою електричною фіксацією та важелями
- Електрична фіксація у ковзаючій тязі з кутом фіксації 80°–130°
- Плавне регулювання зутримуючої сили електромеханічної фіксації
- Робоча напруга 24 В постійного струму
- Функція координації послідовності закривання фіксує рухому стулку в положенні очікування, доки не зачиниться стаціонарна стулка
- Захист від вандалізму завдяки гнучкому боуден-тросу
- Горизонтальне регулювання на 4 мм через поздовжні отвори у монтажній позиції
З координацією послідовності закривання, двосторонньою електричною фіксацією та важелями
Application Areas
- Двостулкові двері з координацією послідовності закривання
- Системи фіксації з вбудованою функцією фіксації
- Монтаж з боку, де розташовані дверні петлі
- Право- та лівосторонні навісні розпашні двері
- Можливе симетричне та асиметричне розташування дверей
- Відстань між петлями до 2 800 мм
- Мінімальна відстань між петлями 1 300 мм, мінімальна ширина стаціонароної стулки 400 мм
Technical data
Ковзаюча тяга E-ISM TS 5000 | |
Вхідна напруга | 24 В постійного струму |
Потрібна потужність струму | 4.8 W |
Тривалість включення | 100 % |
Частота пульсації | 20 % |
Вид захисту | IP43 |
Мінімальна відстань між петлями | 1300 mm |
Мінімальна ширина нерухомої стулки | 400 mm |
Відповідність стандартам | EN 1155, EN 1158 |
Довжина | 2630 mm |
Ширина | 40 mm |
Висота | 30 mm |
Обмежувач відкриття з можливістю переобладнання | Так |
Фіксатор | Електричний |
Фіксатор на рухомій/стаціонарній стулці | Так / Так |
Фіксатор перекриваний | Так |
Кут фіксації | 80 ° - 130 ° |
Вбудована координація послідовності закривання | Так |
Можливе регулювання за висотою | Так |
Пружний обмежувач відкривання | Так |
Variants & Accessories
* Notice about the products displayed
The products mentioned above may vary in form, type, characteristics and function (design, dimensions, availability, approvals, standards etc.) depending on the country. For questions please contact your GEZE contact person or send us an E-Mail .