Пробіг заради життя — спонсорська допомога з командою GEZE на «Ditzinger Lebenslauf 2019»

Спортивний захід, сімейна вечірка та соціальне зобов’язання перед іншими. «Ditzinger Lebenslauf» поєднує біг зі збором коштів для людей, які страждають на муковісцидоз. Команда GEZE, перш за все, була однією з найбільших груп учасників цього року. 106 бігунів-ентузіастів з GEZE та їхніх сімей «пробігли» 1715 км, щоб пожертвувати 4500 євро. Усі відчули, скільки задоволення можна отримати від доброї справи, зустрітися за межами робочого місця та познайомитися один з одним ще краще.

Заради доброї справи: біг та знайомство один з одним поза межами роботи

Команда GEZE зібрала за допомогою забігу рівно 4288 євро. Це справа честі для керівного складу сімейної компанії — завжди робити суму суттєвою та круглою. Весняна погода цієї першої неділі квітня була чудовою. Багато хто прийшов з усією сім’єю та приєднався до однієї з груп GEZE, які бігли разом знову і знову впродовж усього дня. Благодійний захід із забігу був також чудовою можливістю для колег з філіалу GEZE у Сербії краще познайомитися із своїми колегами у цій країні.

Одна з команд GEZE на «Ditzinger Lebenslauf»: бігти так, як хочеться, разом з усією сім’єю, заради благодійних внесків для покращення можливостей лікування пацієнтів із муковісцидозом, і в такий спосіб збільшити їхню прогнозовану тривалість життя. Фото: GEZE GmbH

Це легко — пройти забіг на витривалість із приємними розмовами з колегами з інших місць, а також з їхніми сім’ями. Приємним є те, що ви можете бігти і більш розслаблено, і більш цілеспрямовано — є щось для кожного, і ніхто не біжить сам. Ми любимо бігати, тим більше, що ми знаємо, що наш внесок знаходить гарне застосування.

Івон Зоммерер (Yvonne Sommerer), керівник виробничого напряму

Важливі тільки кілометри

Тому швидкість не є критерієм, важливою є кількість кілометрів, які фактично можна пройти або пробігти заради життя пацієнтів. Кожен кілометр перетворюється на внесок. Завдяки загальній сумі внеску з благодійного забігу у 63578 кілометрів, які пробігли 4727 бігунів, будуть розвиватися подальші дослідження та можливості лікування порушення метаболізму з прихованим перебігом — муковісцидозу.

За багато років «Ditzinger Lebenslauf» став невід’ємною частиною соціальних та медичних зобов’язань GEZE.

Більше інформації про соціальне зобов’язання GEZE