MSW Comfort: новий механізм блокування для ручних систем розсувних стін (MSW)

Великі та мобільні системи розсувних стін зі скла ідеально придатні для облаштування магазинів та офісних приміщень високого класу. Новий механізм блокування MSW Comfort від GEZE робить побудову та демонтаж вітрин магазинів, а також фасадів обладнання особливо простими та безпечними. Особливою перевагою дизайну для вас є те, що блоки управління приховано на торцях. Ніщо не порушує загального архітектурного враження. Новий механізм блокування MSW Comfort від GEZE для рухомих, виготовлених із цільного скла систем розсувних стін уже в наявності.

Переміщення панелей запускає автоматичний елемент блокування

Це інноваційне рішення GEZE перетворює роботу з ручними системами розсувних стін на швидшу, безпечнішу та більш зручну. MSW Comfort від GEZE є механічним автоматичним елементом блокування для рухомих вітрин магазинів. Коли система відкривається та закривається, скляні панелі механічно переміщуються та автоматично блокуються у підлозі, а також одна з одною, завдяки дії блоку активатора, який вбудовано в елемент профілю. Користувачу для цього не потрібно нахилятися, адже ручне управління нижнім профілем панелі непотрібне.

Плавне переміщення та зручне використання

Механізм блокування з самостійним центруванням в подальшому керує блокуванням та розблокуванням систем. Осьове зміщення у +/–5 мм автоматично компенсується при переміщенні скляних перегородок. Плавний рух та нахил напрямлених роликових кареток роблять управління дуже простим, особливо у сегментованих скляних вітринах зі зміною напряму до 15 градусів від панелі до панелі.

Лаконічний та стриманий дизайн для високих візуальних очікувань

Новий концепт блокування від GEZE характеризується чітким та стриманим дизайном. У лінійних та злегка сегментованих вітринах магазинів на передніх сторонах розсувних стін не помітно жодних елементів блокування. Це також знижує ризик втручання у механізм блокування ззовні та пошкоджень жалюзі панелями, які зсунуті разом. Наразі GEZE пропонує механізм блокування Comfort як стандартний у портфоліо продуктів MSW із цільного скла. Він замінює елемент блокування вітрин та, у багатьох випадках, панелей передньої сторони, і вбудований у лінійки дизайну Pureline та Classic.

Всебічне цифрове обслуговування та інструменти планування

Залежно від виду застосування, окремі складові механізму блокування Comfort можуть поєднуватися у зручний інструмент конфігурації від GEZE. GEZE за допомогою малої кількості даних підтримує архітекторів та проектувальників у створенні ручних систем розсувних стін. Автоматично згенерована схема та детальні креслення, як і щойно розроблений шаблон для позначень та свердління, роблять монтаж швидким та легким.