Компанія GEZE на виставці SicherheitsExpo 2018

Управляти будівлями безпечніше, зручніше, ефективніше та економічніше: GEZE представить нові та інноваційні складові системи для протипожежних дверей.

Зручне бездротове управління: для посилення системи фіксації

Радіосистема FA GC 170 пропонує просте та майже непомітне встановлення. Фото: GEZE GmbH

Радіосистема FA GC 170 пропонує просте та майже непомітне встановлення. Фото: GEZE GmbH

GEZE представить нові розумні складові для захисних протипожежних дверей на стенді C06, зал 3, в експоцентрі MOC у Мюнхені з 27 по 28 червня 2018 р. Унікальне розширення означає, що системи фіксації тепер стали ще зручнішими та «невидимішими», адже дротові з’єднання тепер можна замінити бездротовим рішенням. Складові набору нової радіосистеми FA GC 170 від GEZE можна легко під’єднати до існуючих систем через радіомодуль.

Доступний, тихий та потужний у будь-якому оточенні: зачинювач дверей TS 5000 SoftClose

Як постачальник системи, GEZE пропонує повноцінну систему фіксації з новим зачинювачем дверей, тепер із вбудованим сигналізатором диму, який встановлено на дверній перемичці. Навіть за незадовільних умов навколишнього середовища, таких як вітер або надлишковий/низький тиск, TS 5000 SoftClose закриває двері надійно, безпечно та майже безшумно. Іншою «сильною стороною» є його особливо потужне фінальне зусилля закриття.

Гнучка безпека для протипожежних дверей: електрична зачіпка FT300

Електрична зачіпка FT300 для протипожежних дверей. Фото: GEZE GmbH

Електрична зачіпка FT300 для протипожежних дверей. Фото: GEZE GmbH

Нова електрична зачіпка FT300, схвалена для використання на протипожежних дверях, пропонує підвищену надійність. Вона відкриває двері навіть за початкового навантаження до 500 Н за повного захоплення засову. Відвідувачі стенда будуть мати змогу на власні очі побачити тести з початковим навантаженням.

У той же час, FT300 пропонує максимальне зусилля замикання у 10000 Н проти несанкціонованого проникнення. Тому вона може також використовуватися як захисна електрична зачіпка.

Підвищений рівень безпеки завдяки мережі розумної будівлі

Нова система GEZE Cockpit з простим та зручним управлінням. Фото: GEZE GmbH

Нова система GEZE Cockpit з простим та зручним управлінням. Фото: GEZE GmbH © GEZE GmbH

Будівлі стають безпечнішими, коли продукти з різних груп встановлюють оптимальний зв’язок у межах споруди. Компанія GEZE представить нову систему автоматизації розумної будівлі GEZE Cockpit. Рішення може використовуватися для побудови розумної мережі автоматизованих продуктів GEZE, так само як для централізованої візуалізації, спостереження та управління.

Більше про GEZE Cockpit

Занадто розумні, щоб бути дверима

Занадто розумні, щоб бути дверима © GEZE GmbH

Кожна система GEZE Cockpit може застосовуватися для об’єднання у мережу до 62 продуктів на основі BACnet IP — від автоматичних дверних систем та систем надання доступу до маршрутів евакуації, систем тримання у відкритому стані, електричних зачіпок, моторних замків, вікон і віконних груп. Нова система використовує світовий стандарт BACnet і може управлятися як автономна система або вбудовуватися в автоматизовану систему управління будівлями вищого рівня.

Повністю розумна автоматизація будівлі

Система GEZE Cockpit вперше дозволяє інтегрувати повністю розумне забезпечення продуктів GEZE в автоматизацію будівлі, що дозволяє у реальному часі здійснювати контроль та спостереження за ними. Процеси, об’єднані у сценарії на часових межах та подіях, уможливлюють автоматичне відкриття/закриття автоматичних дверей і вікон. Щодо усіх подій та станів відразу надаються звіти. Обмін даними між системою GEZE Cockpit, вбудованими дверима і вікнами відбувається через індивідуально конфігурований інтерфейсний модуль IO 420 BACnet.