Компанія GEZE на SicherheitsExpo: системна інтеграція — це легко!

GEZE робить будівлі безпечнішими та зручнішими за допомогою міжгалузевого будування мереж. Зі своїм повноцінним діапазоном продуктів, компанія GEZE представить системи безпеки для автоматичних дверей і вікон як розумних складових систем управління будівлями.

Основні моменти торгової виставки

Основними моментами на виставці SicherheitsExpo будуть нова система автоматизації будівлі GEZE Cockpit, а також інтерфейсні модулі для вбудовування у мережу будівлі продуктів і систем GEZE для безпеки. Для цього GEZE використовує BACnet і KNX — найпопулярніші у світі відкриті протоколи зв’язку в автоматизації будівлі.

GEZE Cockpit

За допомогою системи GEZE Cockpit, централізовані управління та спостереження за продуктами GEZE в галузях техніки для дверей, вікон та безпеки можуть здійснюватися у безпечніший, ефективніший та зручніший спосіб. «Нова система вперше дозволяє запроваджувати „увесь розум“ продуктів у мережу будівлі»: двері та вікна можуть знаходитися під «розумним» управлінням разом із іншими складовими системи.

Обмін даними між системою GEZE Cockpit, а також вбудованими дверима і вікнами відбувається через інтерфейсний модуль IO 420 BACnet. Система може використовуватися як незалежна система автоматизації будівлі або вбудовуватися в автоматизовану систему управління будівлями вищого рівня.

© Jürgen Pollak / GEZE GmbH

Інтерфейсний модуль IQ box KNX

Компанія GEZE також продемонструє створення мережі автоматичних віконних систем, які вбудовано у систему автоматизації будівлі зі стандартом KNX. Для забезпечення контрольованої природної вентиляції, ланцюгові та штокові приводи GEZE із серії IQ windowdrive можуть вбудовуватися у систему будівлі як прямі складові шини за допомогою інтерфейсного модуля IQ box KNX, який відзначено нагородою. У такий спосіб можливий «розумний» контроль та спостереження за автоматизованими вікнами з центральної точки.

© Jürgen Pollak / GEZE GmbH

Програма електричних зачіпок IST Systems

Компанія GEZE представить повний ряд електричних зачіпок з варіантами для стандартних видів застосування, так само як для протипожежного захисту та захисних дверей. Електричні зачіпки IST Systems відрізняються з-поміж інших малими розмірами та компактною конфігурацією. Вони сумісні з електричними зачіпками усіх стандартних виробників і легко замінюються на уже існуючих дверях. За наявності більш як 300 версій можуть бути задоволено велику кількість індивідуальних вимог. Оптимальну електричну зачіпку IST Systems легко вибрати.