Віконний привід GEZE F 1200+ отримав нагороду Iconic Awards: Інноваційна архітектура

Цього року компанія GEZE отримала нагороду «Кращий з кращих» в рамках конкурсу Iconic Awards 2020 за видатний дизайн продуктів. В категорії «Продукт» компанія з Леонберга вразила журі інноваційним віконним приводом GEZE F 1200+. В області внутрішнього дизайну й архітектури жадана нагорода Iconic Awards 2020: Інноваційна архітектура є однією з найвідоміших нагород. Нагорода вручається Німецькою радою з дизайну.

Компанія GEZE отримала нагороду «Кращий з кращих» в рамках конкурсу Iconic Awards 2020 за видатний дизайн продуктів.

Компанія GEZE отримала нагороду «Кращий з кращих» в рамках конкурсу Iconic Awards 2020 за видатний дизайн продуктів.

Експертна група, яка присуджує нагороду Iconic Awards: Інноваційна архітектура, розглядає проекти з усіх галузей архітектури, будівництва та нерухомості, а також з обробної промисловості. Компанія GEZE представила новий інтелектуальний віконний привід F 1200+. GEZE F 1200+ дає змогу без жодних зусиль автоматично або вручну відкривати великі поворотно-відкидні вікна. «GEZE встановлює високі стандарти дизайну і функціональності для всіх своїх продуктів. Нагорода «Кращий з кращих», вручена за GEZE F 1200+, виразно демонструє це і підкреслює наше прагнення до інноваційного дизайну продуктів», — говорить Ганнес Клокенгофф, директор з управління даними і маркетингу GEZE GmbH.

Зручно і безпечно керуйте вікнами висотою до стелі

Високоякісні офісні та житлові простори виграють від сучасних фасадів з елементами вікон на рівні підлоги. Скляні фасади не тільки створюють сучасний дизайн будівлі, але й відіграють ключову роль в підвищені якості приміщень, впускаючи більше світла і забезпечуючи природну вентиляцію. За допомогою приводу GEZE F 1200+ можна легко і зручно управляти великими поворотно-відкидними вікнами з вагою стулки до 200 кг. Обладнані фурнітурою GEZE F 1200 вікна відкриваються і закриваються автоматично або вручну в нахиленій позиції. Тихий, але потужний блок приводу двигуна знижує рівень шуму до мінімуму. Завдяки своєму елегантному вигляду GEZE F 1200+ ідеально вписується в навколишнє середовище.

Дізнатися більше про GEZE F 1200+ та інші новинки можна на нашій віртуальній виставці. Про початок продажів GEZE F 1200+ ми повідомимо додатково.

Дізнатися більше про віконні системи від GEZE