Техніка для дверей компанії GEZE знову отримала визнання Architects’ Darling

Близько 1 900 архітекторів і проєктувальників цього року знову взяли участь у голосуванні конкурсу «Architects’ Darling». Вони присудили бронзову нагороду техніці для дверей компанії GEZE. Компанія, що давно себе зарекомендувала, знову змогла набрати бали в конкурсі.

Для нас нагорода на «Architects’ Darling» є особливо цінною, тому що тут немає дизайнерського журі, а голосує багато людей із практичної сфери. Для компанії GEZE це чудовий відгук про те, що ми справді реагуємо на потреби ринку та приносимо додаткову користь — від планування до будівництва.

Марко Заорал (Marco Zaoral), керівник групи консультацій із внутрішніх будівельних проєктів у компанії GEZE

Компанія GEZE допомагає архітекторам і планувальникам протягом усього циклу будівництва об’єкта

Залежно від умов монтажу двері сьогодні мають відповідати широкому спектру вимог щодо захисту від пожежі та зламу, тепло- і шумоізоляції, а також універсальності дизайну. До цього додається стрімке зростання витрат на енергію та значне збільшення вимог до енергоефективності будівель. Як результат структура вимог до окремих дверей та систем керування всіма дверима в будівлі дуже складна. Тому компанія GEZE пропонує архітекторам, проєктувальникам і виконувачам робіт індивідуальні консультації щодо планування, монтажу та введення в експлуатацію складних дверних систем на всіх етапах проєкту. Сюди входять практичні інструменти планування та керування, як-от безкоштовні об’єкти BIM, текстові модулі для тендерної специфікації чи інструкції з монтажу та контрольні переліки.