Компанія GEZE підтримує восьмий міський забіг у Леонберзі задля доброї справи

Восьмий поспіль міський забіг у Леонберзі відбувся в останню суботу червня, зібравши більш як 1100 учасників. Як головний спонсор компанія GEZE GmbH підтримує найдовший маршрут — 10-кілометровий забіг.

Компанія GEZE сприяє добробуту в суспільстві

Захід пропонує різноманітні заходи для людей різного віку та рівнів підготовки, тому завжди є щось, прийнятне для кожного. Різноманітний маршрут, який веде учасників через стару частину міста Леонберг, включає декілька сходжень і пропонує ідеальні умови для досягнення особистих рекордів. Група виграла 10-кілометровий жіночий забіг за ідеальної погоди для бігу та у чудовій атмосфері.

«Як компанія з Леонберга, ми раді підтримати цей захід. Ми просто отримуємо задоволення від участі та, звичайно, дуже пишаємося тим, що один з бігунів, який представляв компанію GEZE, виграв 10-кілометровий забіг», — з посмішкою говорить головний виконавчий директор GEZE, Брігітте Фьостер-Альбер (Brigitte Voster-Alber).

Соціальні зобов’язання, особливо щодо найбільш вразливих верств населення, завжди були справами ключової важливості для GEZE. Діяльність компанії охоплює підтримку місцевих, регіональних та національних спортивних заходів. Виручка йде на соціальні, медичні та культурні цілі або на підтримку навчальних закладів. Після того, як стануть відомі надходження GEZE від цьогорічного 10-кілометрового забігу, компанія разом із організаторами міського забігу прийме рішення щодо використання коштів.