GEZE: Віконний привід F 1200+ отримав премію German Innovation Award 2020.

Премія German Innovation Award присуджується за міжгалузеві продукті і рішення, які роблять особливо вагомий внесок з точки зору переваг і економії для користувачів. У 2020 році компанія GEZE з Леонберга отримала жаданий приз за інноваційний віконний привід F 1200+ в категорії «Найвище досягнення в B2B — Будівництво і елементи». Нагороду присуджує експертний комітет Німецької ради з дизайну, яка була заснована у 1953 році за ініціативою Бундестагу, щоб стимулювати конкуренцію серед німецьких підприємств. 

Інноваційна віконна техніка від GEZE

German Innovation Award 2020

German Innovation Award 2020 © German Design Council

«Ми раді отримати премію German Innovation Award 2020. Ця премія доводить, що, пропонуючи відзначений нагородою віконний привід F 1200+​​​​​​​, аналоги якого відсутні на ринку, GEZE є одним з найбільш інноваційних постачальників в секторі B2B», — каже Свен Кунтшманн (Sven Kuntschmann), керівник сегмента віконної техніки GEZE GmbH. Підприємство представило інтелектуальний привід GEZE F 1200+​​​​​​​​​​​​​​, за допомогою якого великі поворотно-відкидні вікна легко відкриваються автоматично або навіть вручну. Інтуїтивно зрозуміле управління дає змогу користувачам, наприклад гостям готелю або відвідувачам лікарні, безпечно керувати вікнами навіть без попередньої підготовки. 

GEZE F1200+: керуйте вікнами на всю висоту приміщення без проблем

© GEZE GmbH

Сьогодні вікна від підлоги до стелі або на весь фасад стають звичайним явищем, особливо в елітних офісах або житлових будівлях. Але крім естетичного аспекту, великі вікна, які можна відкривати, також покращують якість життя. Користувачі високо цінять природне освітлення та вентиляцію. Привід GEZE F 1200+​​​​​​​ був розроблений для поворотно-відкидних вікон з дверною фурнітурою GEZE F 1200 і вагою стулки до 200 кг. Цей привід відкриває та закриває віконну стулку в нахиленому положенні для природної вентиляції, в той самий час виконуючи функцію блокування. Вікно можна повністю відкрити для провітрювання приміщення завдяки функції ручного повороту. Можливість відкриття вручну в поворотній позиції також є перевагою при проведенні технічного обслуговування або чистці віконного скла. Пристрій блокування запобігає відкриттю стулки в поворотній позиції сторонніми людьми. Привід із надзвичайно низьким рівнем шуму централізовано контролюється технікою управління будівлею або панеллю управління безпосередньо на приводі.

Дізнатися більше про природну вентиляцію