Подвійна відзнака в ювілейному році за зразкове управління персоналом

GEZE отримує почесні звання "Найкращий роботодавець Німеччини 2013" та "Найкращий роботодавець для інженерів 2013".

Сучасна та цілеспрямована підтримка та просування співробітниць та співробітників - це частина стратегічного спрямування GEZE. Сьогодні компанія GEZE втретє отримала нагороду "Найкращий роботодавець Німеччини 2013" та вдруге - "Найкращий роботодавець для інженерів 2013". Обидва звання надає інститут CRF, незалежна дослідницька компанія, котра виконує сертифікацію в усьому світі найкращих роботодавців в сферах управління персоналом та стратегії роботи з персоналом.

Компанії GEZE вдалося проявити себе як найкращий роботодавець Німеччини серед 118 підприємств, та як найкращий роботодавець для інженерів - серед 30 компаній в Німеччині. Обидва сертифікаційних дослідження визначають німецькі передові фірми з найкращим управлінням персоналом на підставі міжнародних стандартів. Незалежна група експертів ідентифікувала найкращих та орієнтованих у майбутнє роботодавців в багатоступінчастому процесі аудиту з високими вимогами. GEZE відповідає високим стандартам в критеріях оцінки „Можливості кар'єри та розвитку“, „первинні та вторинні вигоди“ – мається на увазі оплата праці та додаткові матеріальні стимули на базі продуктивності праці –, „Умови роботи“, „Баланс праці та якості життя" і „Підприємницька культура“, а також „Інноваційний менеджмент“ як додатковий специфічний критерій для "Найкращого роботодавця інженерів 2013". В цьому процесі сертифікації GEZE отримала найвищу з можливих оцінок за критеріями „Первинні вигоди“ та „Інноваційний менеджмент“.

„Наша сила інновацій визначається співробітницями та співробітниками. Вони - наш найцінніший капітал. GEZE цілеспрямовано інвестує в їх розвиток і створює необхідні для цього вільні простори. Тільки так нам вдалося увійти сьогодні до групи світових лідерів нашої галузі. В році 150-річного існування GEZE ми пишаємося тим, що можемо запропонувати нашим співробітницям та співробітникам найкращі шанси на майбутнє. Ми як технологічне підприємство особливо радіємо, що належимо до найбільш бажаних роботодавців для інженерів“, - каже Бригіта Вестер-Альбер, компаньйон і управляюча GEZE GmbH.

Ідеальні передумови для інженерів

Для постійного зростання і розвитку GEZE заохочує таланти та розширює їх потенціал. Одна з традиційно сильних сторін компанії - це цілеспрямоване виховання і навчання спеціалістів та спеціалістів-керівників з власних рядів. Багато хто з них починали свою кар'єру як учні, студенти з дуальною формою навчання або практиканти. Привабливі перспективи розвитку GEZE пропонує також тим, хто вже отримав освіту - молодим або досвідченим спеціалістам – в центральному офісі в Леонберзі або в дочірніх компаніях в усьому світі. Сила інновацій GEZE відкриває для інженерів цікаві перспективи. Вони мають можливість супроводжувати розробку продуктів від першої ідеї і до впровадження в серійне виробництво. Тому в межах процесу розробки виробів вони можуть дуже рано брати на себе відповідальність – і не тільки в спеціальних задачах – і набирати бали для свого подальшого розвитку.

Професія і сім'я для GEZE це природно

Це майже символічно - GEZE отримала право на обидві нагороди 8 березня, в міжнародний жіночий день. Тому що і тут GEZE йде попереду і є найкращим взірцем. Кількість жінок - приблизно 27 % - на провідних позиціях в технологічному підприємстві є надзвичайно високою. „Квоти“ для GEZE не потрібні. Підтримка кваліфікованих співробітниць вже давно стала обов'язковою складовою політики роботи з кадрами. Можливість поєднання професії та сім'ї в GEZE також є природною справою, в тому числі для керівних співробітниць. Індивідуальні моделі робочого часу, часткова зайнятість та робочі місця "офіс вдома" для жінок в визначених сферах діяльності існують вже багато років. Сімейна програма GEZE підтримує співробітників у пошуках придатних пропозицій догляду за дітьми.