Ювілейне святкування 150 років компанії GEZE

Банер, який знаходиться на будинку головного офісу в Леонберзі з зображеннями портретів майже всіх співробітників буде привертати увагу мешканців міста протягом усього року, бо в цьому році компанія святкує ювілей - 150 років . З часу заснування компанії – з 1863, GEZE стала глобальним лідером ринку інноваційних систем керування будівлями. Минулої суботи більш ніж 6 000 гостей відвідали урочисте святкування, присвячене ювілею, яке проводилось для всіх співробітників, клієнтів, постачальників, партнерів, друзів, сусідів і представників міста Леонберг з сім’ями.

“Не кожна компанія має 150-ти літню історію розвитку та вдосконалення. Щира прихильність співробітників та довіра наших клієнтів відіграє найбільшу роль в цьому успіху. Саме завдяки Вам ми можемо святкувати ювілей нашої компанії сьогодні, який став одним з наймасштабніших приватних вечірок, які проводилися в цьому році у Німеччині ” говорить керівник компанії Брігітта Фьостер Альберт.

150 років компанії – це 150 років розвитку науки, технологій, архітектури, спорту та суспільства. Саме тому, вся території компанії була перевтілена в інтерактивний парк, щоб підкреслити гасло компанії – «Великі ідеї рухають світом». Дорослі та діти могли подорожувати в часі у світ «технології», «архітектури», «емоцій» та «руху».

Під час ностальгічної подорожі, що демонструє захоплюючий розвиток технологій, на різних інтерактивних зупинках гості змогли особисто ознайомитися з сучасними технологіями - починаючи з винаходу телефону, радіо і комп'ютера за допомогою реальних механізмів, що пояснюють технічну основу, до телевізійного датчика, який можна застосовувати для вироблення електричної енергії з людського організму.

150 років історії архітектури створили та подарували нам унікальні споруди. GEZE, щоб підкресли інтернаціоналізм, обрала Ейфелеву Вежу, як один з найвідоміших символів архітектури, Пізанську Вежу та китайське передмістя. Всі вони були спроектовані у своєрідному стилі, притаманному цим країнам, були представлені вишукані страви національної кухні, а також розваги, такі як музичні номери, пантоміма, "живі статуї", постановки "комедії масок" і гейш в справжніх костюмах, китайські групи танців з левами та майстри Кунг-фу.

Мобільність та рух виступають головними темами для сучасного суспільства і являються невід’ємною частиною успіху компанії GEZE. Відвідувачі отримали можливість здійснити подорож в історію авіації і автомобілебудування , переходячи від одного з легендарних автомобілів Мерседес -Бенц до гоночного автомобілю - учасника "Формули 1" або копії одного з перших у світі пасажирських літаків. Відвідувачі змогли випробувати невагомість та свою реакцію за допомогою тренажерів. Вони навіть отримали можливість керувати гоночною машиною в "Формулі 1", літаком, гелікоптером і навіть космічним кораблем - звичайно, не справжніх. Колесо огляду дало можливість помилуватися святом з висоти тридцяти метрів.

Спорт дає нам рух і емоції ось уже 150 років. Тематичний парк зі спортивною тематикою, такими як футбол, боксерський автомат, воротар - робот , лижний симулятор і багато інших, подарували відвідувачам неабияке задоволення та фізичну активність.

Був встановлений спеціальний намет з розвагами для найменших відвідувачів свята. Дитячі музичні групи , чарівники , клоуни та тарзанки користувалися величезною популярністю серед наших маленьких відвідувачів.

У численних наметах, прикрашених відповідно з чотирма темами дня, було представлено широкий вибір вишуканих страв різних країн світу. В найбільшому наметі були представлені місцеві страви та проводилися розважальні програми , а декорації відображали всю історію компанії GEZE. Живу музику у виконанні різних груп можна було послухати на відкритій сцені. На закінчення свята , в подарунок мешканцям Леонберга був організований грандіозний ювілейний феєрверк , але ще до нього , після обіду , іншим хітом дня стала презентація дивовижного подарунка Брігітті Фьостер - Альбер від всього персоналу, який зібрав гроші для придбання шедевру нідерландського скульптора Хенка ван Путтена.

Від імені всіх співробітників , регіональні менеджери подарували скульптуру під назвою "Сила " своєму "сильному керівнику " , сказавши при цьому , що вони сподіваються на те , що Бригіта Фьостер - Альбер зможе продовжити керівництво компанією з тією ж силою і в наступні роки . " Який приголомшливий сюрприз! Я особливо задоволена тим , що розмашисті обриси скульптури символізують поняття " потужність "і " рух " у нашому ювілейному гаслі" GEZE в русі з 1863 року". Ми встановимо скульптуру на такому місці , де вона буде нагадувати нам про цей незабутній день і надихати нас на подальше просування з тією ж силою, що й раніше " , - сказала захоплена Бригітта Фьостер - Альбер.