Європейська бізнес-премія проголосила компанію GEZE «Національним Чемпіоном»

Під час відомого змагання на присудження премії Департаменту торгівлі та інвестицій Великобританії (UKTI) за інновації 2013/2014 компанію GEZE назвали одним з національних чемпіонів у Європі. Вдруге GEZE боротиметься за нагороду Ruban d'Honneur («Почесна стрічка»).

Журі Європейської бізнес-премії проголосило імена 527 національних чемпіонів з 31 європейської країни, які пройшли до другого туру всеєвропейського конкурсу. «У наступному турі ми братимемо участь у європейських змаганнях і сподіваємося отримати перемогу в номінації «Почесна стрічка». Після премії TOP 100 кращих підприємств за видатний інноваційний менеджмент, ця номінація буде ще одним доказом нашої інноваційної сили», - говорить Брігітте Фестер-Альбер, генеральний директор компанії, що святкує цього року 150-річний ювілей. GEZE була відзначена членами журі як одна з найкращих компаній Європейського Союзу за такими критеріями конкурсу як інноваційний потенціал, обсяг виробництва, кращі методи ведення бізнесу і сталий розвиток.

Січень 2014 – журі висуне TOP 100 кращих підприємств для здобуття премії Ruban d'Honneur («Почесна стрічка»), а потім через місяць відбудуться ретельні відбіркові інтерв'ю з особистою співбесідою учасників. Остаточних переможців конкурсу назвуть в квітні 2014, на урочистій церемонії нагородження.

Цього року Європейська бізнес-премія знову присуджується в одинадцяти номінаціях, в тому числі в номінації «Інновації». Премія є тією сходинкою, на основі якої можна виділити найбільш сильні і динамічні європейські компанії і сприяти дискусії про те, якою має бути структура компанії, щоб і в майбутньому зберегти сильну Європу. Мета премії - спонукати компанії різної величини і з різних галузей промисловості провести «бенчмаркінг», тобто порівняльний аналіз своїх власних продуктів, процесів та діяльності, стратегії та структури з іншими найкращими компаніями, а також чомусь у них навчитися та дещо перейняти.

Про Європейську бізнес-премію

Європейська бізнес-премія підтримується багатьма партнерами, в тому числі Департаментом торгівлі та інвестицій Великобританії (UKTI), консультантами Infosys - Створення підприємств майбутнього, некомерційною організацією BP Target Neutral і головним спонсором - RSM International, що являє собою глобальну мережу незалежних аудиторських та консалтингових компаній. Склад журі був обраний з усієї Європи - це директори провідних підприємств, професори та підприємці.