GEZE прикрасила фасад свого офісу: Подяка співробітникам і співробітницям компанії GEZE у зв’язку з 150-ти-річчям заснування компанії.

Коли люди говорять про прикрашення будівлі, одні одразу ж думають про подружжя художників Кристо і Жанн-Клода, яке стало відомим своїми захоплюючими декоративними проектами. Тим не менш, нещодавно була прикрашена будівля в Леонберзі буз участі будь-яких художників. Це творіння належить повністю компанії GEZE.

На честь 150-ювілею GEZE, який сімейна компанія святкує цього року, власники компанії вирішили прикрасити фасад головного офісу в Леонберзі гігантським плакатом. Банер відображає ювілейний девіз " GEZE in motion since 1863 "( GEZE рухається з 1863 року) на фоні приблизно з 2600 фотографій дочірніх компаній працівників GEZE по всьому світу. Біг-борд, який займає площу понад 400 квадратних метрів, буде прикрашати фасад будівлі до кінця ювілейного 2013 року. Керівники компанії GEZE використовує цей проект як спосіб виказати слова подяки своїм співробітникам за їх прихильність і внесок у довгостроковий успіх компанії “GEZE GmbH”.

"З початку створення нашої компанії 150 років тому, GEZE постійно розвивалася та зросла з невеликого бізнесу до провідного світового постачальника дверей, вікон та технологій безпеки по всьому світу. Наші співробітники відіграють головну роль у цьому досягненні. Встановивши на фасаді біг-борд ми хотіли б щиро подякувати колегам з усього світу за величезний вклад у розвиток нашої компанії", каже головний виконавчий директор компанії Брігітта-Фьостер Альбер.

Разом з усіма співробітниками та їх сім’ями, а також клієнтами, партнерами та громадськими діячами, які відіграють важливу роль у розвитку компанії, компанія GEZE планує у вересні відсвяткувати свій великий ювілей компанії в Леонберзі, де знаходиться головний офіс компанії.

На основі девізу «Великі ідеї змушують світ рухатись - 150 років GEZE" територія, на якій знаходиться головний офіс компанії, перетвориться у величезний тематичний парк. Молоді і літні люди зможуть вирушити у захоплюючу інтерактивну подорож у часі через усю 150 річну історію "руху " компанії GEZE. А міжнародні кулінарні майстри влаштують незабутню кулінарну пригоду. Музичні розваги та театральні постановки будуть відбуватися на багатьох майданчиках, розташованих на території компанії. Ювілейне святкування завершиться грандіозних феєрверком.

Файли:
Pres-reliz.docx247 K