«ГЕЦЕ» є одним із «Прихованих Чемпіонів за 2013 рік» та належить до 20 найкращих торговельних марок у секторі товарів промислового призначення.

«ГЕЦЕ» - це одна з найбільш цінних торговельних марок серед малих та середніх підприємств у Німеччині. Про це свідчать результати дослідження «Торговельні марки німецьких прихованих чемпіонів за 2013 рік», яке проводилося журналом «Віртшафтс-Вохе» та консалтинговою компанією з Мюнхену «Бєльскі енд Компані».

Рейтинг «Приховані Чемпіони» включає надійні організації, відповідальні за торговельні марки у дослідженні сектору товарів промислового призначення. Це дослідження охоплювало компанії, які займають провідне місце на всесвітньому ринку в індустрії, що створюють щорічний дохід, який перевищує 50 мільйонів євро, та керуються власником. «ГЕЦЕ» - це одна із двадцяти компаній, яка характеризується видатним лідерством на ринку. «Провідні Приховані Чемпіони позиціонують свої торговельні марки так успішно, що вони співвідносяться більш міцніше з клієнтами та промисловістю, аніж багато інших добре відомих торговельних марок товарів промислового призначення», - пояснив Томаш де Крігніс, який очолював дослідження. Результати дослідження були отримані з опитування більше 250 експертів у промисловості та з професійних асоціацій, інституцій та галузевих видань, а також із оцінки звітів компаній.

«Знаходження серед 20-ти найкращих торгових марок всесвітніх лідерів, що походять з Німеччини, - це результат застосування наших цінностей та роки безперервної праці. У межах святкування нашої 150-ї річниці наш ювілейний слоган став «ГЕЦЕ у русі з 1863 року». Ця винагорода виступає подальшим стимулом для нас залишатися «у русі» та продовжувати переоцінювати наш підхід та засіб ведення бізнесу, щоб забезпечити наших клієнтів кращим обслуговуванням», - коментує Брігітта Фьостер-Альбер, Керівник компанії «ГЕЦЕ ГмбХ».

Торговельні марки передають цінності

Торгівельні марки «ГЕЦЕ» символізуються з дверними, віконними технологіями та технологіями безпеки дуже високої якості, які «виготовлені у Німеччині», та зі значними товарними вигодами. Вони знаходяться в оновлених будівлях в усьому світі. Зі своїм експертним знанням, інтенсивною науково-дослідною і дослідно-конструкторською роботою та систематичним інноваційним менеджментом, «ГЕЦЕ» створює інноваційну та надійну продукцію. Привабливість реклами торгівельної марки зміцнює «ГЕЦЕ» як постачальника систем, який вирішує проблеми з максимальною орієнтацією на клієнта та обслуговування. Рішення, що об’єднують безпеку, комфорт користувача та дизайн зі збалансованими, координованими дверними та віконними системами, пропонуються з єдиного джерела. Незважаючи на призначення та розмір будинку, «ГЕЦЕ» разом зі своїми клієнтами та партнерами в усьому світі, розроблюють надійні рішення, що задовольняють усі вимоги. Зі спеціалізованим комплексом послуг та варіантами технологічного обслуговування клієнти та заводські оператори знаходяться у надійних руках.

Протягом десятиріч продукція та системи «ГЕЦЕ» також стали добре відомими поза межами Німеччини. «ГЕЦЕ» представлена в усьому світі через поширену торгово-сервісну мережу, 27 закордонних дочірніх підприємств та більше 120 агентів.

Так само торгівельна марка «ГЕЦЕ» передає цінності компанії, яка керується однією родиною. З почуттям відповідальності перед своїми робітниками та багатогранним соціальним зобов’язанням «ГЕЦЕ» знаходиться у центрі суспільства, у якому вона працює. Також 150-ти річна історія успіху незалежної компанії відображає тривалість торгівельної марки.

Про «Дослідження Прихованих Чемпіонів»

Індекс «Прихованих Чемпіонів» вираховують на підставі суми параметрів оцінювання, що складається з двох показників: популярність торгівельної марки, якість маркетингової діяльності, репутація торгівельної марки та лояльність до неї серед факторів, які складають індекс ефективності торгівельної марки. Доходи, рентабельність, інноваційна сила, компетенція та положення на ринку приймаються до уваги, коли мова йде про індекс ефективності компанії.

Новітня дверна, віконна технологія та технологія безпеки від «ГЕЦЕ», встановлена в Палаціо дес лас Артес Рейна Софія в іспанській метрополії у Валенсії.